"Hojstrupgaard projekt - stemningsbilleder 2012-2013"

På Højstrupgård får I ro og rum til nye tanker for jeres virksomhed. Leder I efter et kursuscenter i Nordsjælland, er her skøn natur i kort afstand til København og mulighed for at sammensætte det kursusophold eller konferencedøgn, der passer jer.

Vi er stolte af vores nordiske gourmetkøkken med årstidens råvarer i fokus, moderne værelser med havblik, og faciliteter til afslapning inde og fysiske aktiviteter ude.

Vi har velindrettede mødelokaler og større sale med de tekniske faciliteter, I måtte have brug for. Vi har udstyr til simultantolkning samt video, wi-fi og alle lokaler er naturligvis udstyret med flipover, whiteboard og projektor.

På Højstrupgård får du og dine kolleger rammerne til kursusophold, konferencedøgn, forelæsninger, foredrag, generalforsamlinger eller seminarer, alt efter, hvad jeres behov er.

Kontakt os gerne for at sammensætte en konferencepakke, der passer til jer.

For at læse om dagmøder og kortere ophold, klik her

Priseksempler:

Et døgn på Højstrupgård
Her får I fuld forplejning hele dagen inkl. snacks og sødt, plenumlokale med standard AV-udstyr, 3-retters aftenmenu samt overnatning i lyse værelser inkl. morgenbuffet:

2.260,00 pr. person

 

Brug for ekstra tid?
Et udvidet konferencedøgn giver jer mulighed for at fortsætte arbejdet næste dag og afslutte med eftermiddagskaffe. Fuld forplejning begge dage, plenumlokale, 3-retters aftenmenu samt overnatning i lyse værelser:

3.175,00 pr. person