Cheering up

En god fest er en, man både glæder sig til, og en man husker længe efter. Fester er de store og farverige øjeblikke i livet, og på vores konferencecenter Højstrupgård har vi helt unikke rammer til din fest.

Vi kræser for gæsterne og skaber et helt særligt rum til at fejre, hylde eller markere den særlige dag. Her kan du afholde dine store familiebegivenheder og mærkedage, jubilæer, firmafester og fødselsdage.

Du bestemmer selv, om det skal være lige til natmaden – eller om I vil feste til den lyse morgen, hvor vi serverer vores nordiske køkkens delikate morgenmad for dine gæster.

Her kan du læse meget mere om vores unikke køkken. En festmenu vil kunne planlægges sammen med køkkenchefen, hvis du ønsker det.

Ude som inde er der mulighed for at få en festlig og begivenhedsrig dag, og har du for eksempel særlige ønsker til aktiviteter til firmafesten, er vi åbne for forslag og klar med gode idéer, der kan inddrage naturen omkring Højstrupgård.

Leder du efter bryllupslokaler, og vil du holde bryllup i Nordsjælland, her på Højstrupgård, kan du læse mere lige her.

Priseksempel:

Privatfest eller firmafest på Højstrupgård

En fest på Højstrupgård inkluderer som udgangspunkt velkomstdrink, 3-retters festmenu efter eget eller køkkenchefens valg, kaffe, natmad, og brunchbuffet dagen efter samt overnatning i lyse delte dobbeltværelser med bad og toilet.

Pris pr. person ved minimum 50 personer kr. 1.245,00 excl. drikkevarer og blomster