Hojstrupgaard projekt - stemningsbilleder 2012-2013

Rodfæstet i den smukke natur, der omkranser Højstrupgaard, årstidernes vekselvirkninger og de nordiske madtraditioner, er køkkenet på Højstrupgaard unikt, nærværende og inspirerende.

Vi sætter en ære i at lave mad, der er lavet fra bunden af gode råvarer og med fornemmelse for tekstur og smag, æstetik og duft. For måltidet er en del af Højstrupgaardoplevelsen, og derfor er maden både nærende og sund med plads til den søde afrunding.

Årstidernes vekslen

Køkkenet på vores kursus- og konferencecenter følger årstiderne, og sætter hver måned fokus på en særlig råvare, der definerer måltidet og oplevelsen. Netop derfor vil hvert enkelt besøg på Højstrupgaard også byde på en unik smagsoplevelse.

På Højstrupgård arbejder kokkene med kompositioner af smag, teksturer og æstetik i alle dagens måltider. Hvert eneste måltid er sammensat med fokus på den fulde smagsoplevelse og derfor er et måltid på Højstrupgård en rejse gennem salt og sødt, sprødt og blødt.

Når du er på kursusophold eller konferencedøgn her på Højstrupgård, sørger vi naturligvis også for velsmagende snacks og mellemmåltider dagen igennem. Hver enkelt lille godbid afspejler køkkenets blik for velsmag og æstetik, og gør pausen til en endnu større fornøjelse.

Få køkkenchefens opskrifter på årstidens lækreste råvarer her

Hojstrupgaard projekt - stemningsbilleder 2012-2013