Oktober måneds aktivitet:

Nu slår Højstrupgård igen dørene op for alle byens borgere og andre interesserede.

Søndag den 8. oktober fra kl. 14.00 – 17.00hilo

Vi holder ÅBENT HUS og FERNISERING med Per Hillo, som udstiller en stor del af sine spændende og forskelligartede værker. Kunstneren vil være til stede under åbningen og kl. 15 vil der være foredrag af Per Hillo omkring hans livsbekræftende kunst og hans liv med psykisk nedbrud og viljen til at rejse sig igen. På dagen sælger Per Hillo sine værker til en rabatteret pris. Kom og se huset dækket op til fest med et blomsterflor i efterårets tegn. Der vil være lejlighed til, at se forskellige farver til inspiration for et eventuelt forestående bryllup eller anden festlig lejlighed.

Benyt lejligheden til at få en rundvisning i vores konference lokaler samt på vores værelser. Samtidig er det muligt at se og høre om de forskellige tiltag vi har foretaget henover sommeren.

Vi byder på en kop kaffe og smag af vores hjemmelavede kager, mens der er mulighed for at se vores atmosfærefyldte hus med den fantastiske udsigt og eventuelt gå en tur i de skønne omgivelser i parken.

Vi glæder os til at byde rigtig mange Helsingoranere velkommen til Højstrupgård uanset om der er et forestående arrangement eller nysgerrigheden bare trænger sig på. Tilmelding ikke nødvendigt.

De bedste hilsner

Eva Holten

På Højstrupgård dedikerer vi hver måned til en ny aktivitet, som giver vores konferencegæster nye oplevelser, udfordringer og inspiration til de arbejdsopgaver, de er kommet for at løse. Det er aktiviteter, der på hver sin måde udfordrer kroppen, kreativiteten og modet, og som styrker både den enkelte og fællesskabet.

Lige som vores køkken arbejder med årstidens råvarer, smage og aromaer, følger vores aktiviteter også årets gang og inddrager både husets mange faciliteter og den smukke natur, der omgiver Højstrupgård.

Her kan du se, hvad vi  yderligere har planlagt for 2017: