højstrupgaard

På Højstrupgård åbner vi også dørene for jer, der søger mødelokaler ud over det sædvanlige. Her giver den smukke natur og de lyse rum jer en helstøbt oplevelse, som tilbyder den ro og inspiration til nye tanker, man kan savne i hverdagens vante omgivelser.

 

Vi har moderne mødelokaler og skønne udendørs- og indendørs områder til afslapning og pauser. Tag for eksempel en gåtur gennem gamle egetræer ned til Øresund og vend tilbage med fornyet energi, eller nyd kaffen i vores hyggelige gårdhave.

 

Når du holder dine møder på Højstrupgård, sørger vi naturligvis for velsmagende snacks og mellemmåltider dagen igennem. Hver enkelt lille godbid afspejler køkkenets blik for velsmag og æstetik, og gør pausen til en endnu større fornøjelse.

 

For at læse om kursusophold og konferencedøgn, og andre ophold med overnatning, klik her

Priseksempler: 

Mødedag

Hold jeres møde på Højstrupgård og få fuld forplejning inkl. snacks, kaffe og sødt som afslutning på eftermiddagen. I får stillet plenumlokale og standard AV-udstyr til rådighed.

619,- pr. person

 

Mødedag med middag

Ønsker I at afslutte mødedagen med maner, tilbyder vi den fulde mødepakke inkl. køkkenchefens to-retters aftenmenu og kaffe med sødt som punktum for aftenen.

880,- pr. person.