Skip to main content
Selskaber

Når du skal holde
livets store fester

Selskaber

Højtidelige rammer
og afslappet stemning

Et selskab på Højstrupgård er et selskab i helt unikke rammer, som giver jeres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, lige fra ankomsten til den sidste dans. Sammen med jer planlægger vi de helt optimale rammer for jeres selskab, så I er garanteret en vellykket fest med minder for resten af livet.

Konfirmation, barnedåb og livets store fester

Der er mange store milepæle i vores liv, som er værd at fejre. Hos Højstrupgård er vi glade for at kunne danne ramme om livets små og store fester, såsom barnedåb, konfirmation, runde fødselsdage, jubilæer og meget mere.

Er I klar til at få et konkret tilbud på et selskab kan I indhente et uforpligtende tilbud hos vores selskabskoordinatorer. Det gør I ved at udfylde vores forespørgselsformular forneden.

Selskabslokalerne

Skønne rammer
til grænseløs glæde 

Det er ikke antallet af gæster, der afgører stemningen, men hvem det er og ikke mindst hvilke rammer festen holdes i. Vi kan tilpasse rammerne til jeres behov. Der er både plads til jer med bogstavelige store armbevægelser, og til jer der finder glæden ved de mere intime rammer.

Festlige priser

Vores selskabspakke

  • Velkomstdrink
  • 3-retters festmenu i separat lokale
  • Fri bar med øl, vand og vin i otte timer
  • Kaffe og te med sødt og en avec
  • Cocktailbar med otte cocktails samt diverse spiritus
  • Natmad

Fra kr. 1.645,- pr. person

Kontakt

Fortæl os om
jeres ønskefest

Lad os sammen finde det perfekte match

Forventningerne er store og ønskerne er mange. Dem glæder vi os til at høre meget mere om, for så kan vi rådgive dig på allerbedste vis. Uanset om du har en detaljeret plan for din næste fest, eller først lige er ved at samle trådene, så send os allerede nu en forespørgsel med dine tanker.

Sammen finder vi de rigtige løsninger, så din fest bliver ligesom du drømte om og måske endda bedre.