Skip to main content
Bryllup på Højstrupgård

Evige minder –
skabt på øjeblikke

Selskabslokalerne

Skønne rammer
til grænseløs glæde 

Det er ikke antallet af gæster, der afgører stemningen, men hvem det er og ikke mindst hvilke rammer festen holdes i. Vi kan tilpasse rammerne til jeres behov. Der er både plads til jer med bogstavelige store armbevægelser, og til jer der finder glæden ved de mere intime rammer.

Bryllupskagen

Når kærligheden
skal have smag

Bryllupskagen er unægtelig en fast bestanddel af det perfekte bryllup, og medbringer I ikke selv denne, kan vores dygtige konditor hjælpe jer.

Sammen definerer I præcis hvad I ønsker med bryllupskagen, så den fuldender hele oplevelsen for jer.

Overnatningen

Nyd tosomheden,
når I er mætte af oplevelser

Uanset om det gælder jer eller jeres gæster, er der rig mulighed for en pragtfuld overnatningen efter en skøn dag.

Her er både noget for brudeparret, der skal have lidt ekstra, for dem der egentlig blot mangler en seng efter en fantastisk dag, og selvfølgelig også noget for dem der gerne vil have lidt mere end det.

Omgivelserne

Storslåede rammer
til dybe følelser

Igennem tiderne har Højstrupgård dannet ramme om utallige storslåede bryllupper og selskaber. Nu har I chancen for at holde jeres bryllupsfest i de smukke, historiske rammer, hvor I kan nyde udsigter over Øresunds blå bølger fra terrassen.

Det er muligt at holde både vielse og reception i vores smukt anlagte park under åben himmel blandt både egetræer og rhododendron, mens festen holdes i enten vores restaurant eller øvrige selskabslokaler.

Se mere af Højstrupgård i galleriet herunder.

Priser

Selskabspakken

Vores selskabspakke
  • Velkomstdrink
  • 3-retters festmenu i separat lokale
  • Fri bar med øl, vand og vin i otte timer
  • Kaffe og te med sødt og en avec
  • Cocktailbar med otte cocktails samt diverse spiritus
  • Natmad

Fra kr. 1.645,- pr. person

Kontakt

Fortæl os om
jeres drømmebryllup

Lad os sammen finde det perfekte match

I har med sikkerhed en masse ønsker, når det drejer sig om jeres store dag. Dem glæder vi os til at høre meget mere om, for så kan vi sammen finde den helt rigtige løsning til jeres bryllup. Uanset om I allerede har en detaljeret plan for jeres bryllup eller først lige er begyndt at drømme, så kontakt os gerne for at høre mere om jeres muligheder hos os.

Udfyld formularen, så kontakter vi jer snarest muligt med et tilbud og en uforpligtende snak om jeres ønsker i forbindelse med jeres store dag.